Om Krøldrup Coiffure

Krøldrup Coiffure er en nyåbnet salon, der ligger i Aarhus C i gåafstand til både universitetet, Trøjborg og de hyggelige gader i Latinerkvarteret.

Alle gæster skal føle sig godt tilpas, når de besøger salonen. Derfor bliver der altid sat god tid af til behandlingerne og vi har kun én kunde i stolen ad gangen. På den måde sikrer vi at der er tid til at vi sammen finder lige den frisure, du ønsker. Vi vægter kvalitet højt og du vil derfor altid få en ærlig og god snak om, hvad der kan lade sig gøre.

Vi har plads til alle og ønsker at det skal føles uformelt at komme i salonen samtidig med at vi ikke går på kompromis med kvaliteten. 

Lisbeth Krøldrup

Indehaver af salonen.
Jeg har over 14 års erfaring som frisør. Efter jeg blev udlært i Vejle flyttede jeg til Odense, hvor jeg blev en del af Young Intercoiffure. Der igennem har jeg  arbejdet både backstage og på scenen til mange forskellige shows og deltaget i kurser hos bl.a. Sassoon Academy i London.
Efter nogle år i Odense flyttede jeg til København, fordi jeg gerne ville udfordres mere. Jeg fik job i en salon på Frederiksberg, hvor jeg fortsat kunne få lov til at komme ud og undervise andre frisører og deltage i shows og kurser.
Jeg har boet i Aarhus siden 2018.


For mig er det vigtigt at blive ved med at udvikle mig og jeg deltager derfor løbende i kurser både herhjemme og i udlandet.
Jeg sætter en ære i at give dig den bedste vejledning omkring dit hår og går meget op i at kvaliteten af mit arbejde er i orden.
Når du sætter dig i stolen hos mig ønsker jeg at du skal føle det som et frirum. Der er plads til både dig, der ønsker at sidde i fred og ro og nyde at blive forkælet, og dig der ønsker at få en god snak over en kop kaffe imens jeg ordner dit hår.